Dankbetuiging koningin voor medeleven volk

MREn, Thomas78 en jopiek hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

De koningin en haar familie hebben via een brief het volk bedankt voor het medeleven met betrekking tot de dood van prins Claus.

In de brief staat het volgende: "Als familie willen wij onze oprechte dank betuigen aan allen die hun medeleven hebben betoond met het overlijden van prins Claus. Op zeer verschillende manieren hebt u uw gevoelens van sympathie tot uitdrukking gebracht, in bloemen, in woorden, in een stil afscheid of door het betuigen van uw deelneming in de condoléanceregisters op vele plaatsen in het land. De waardering en genegenheid voor prins Claus die daaruit naar voren is gekomen, heeft ons, zijn vrouw en kinderen, diep getroffen. Alle tekenen van medeleven zijn ons tot grote steun en wij zijn u daarvoor intens dankbaar."

De officiële hofrouw duurde tot en met de uitvaart van prins Claus, maar pas vanaf 14 november zullen prins Willem-Alexander en koningin Beatrix weer openbare verplichtingen vervullen. Het bezoek van president Poetin van Rusland aan Nederland is uitgesteld.