UFO is mogelijk nieuw Amerikaans vliegtuig

M4stermind had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Testvluchten van een geheim Amerikaans militair vliegtuig hebben het nieuws bereikt om compleet verkeerde redenen. Duizenden mensen die het vliegtuig de afgelopen jaren als een dartpijl door de lucht hebben zien vliegen, hebben het verward met een buitenaards ruimteschip of een UFO.

Onderzoekers van the National Institute for Discovery Science (NIDS) in Las Vegas, Nevada, geloven dat het donkere driehoekig gevormde object een nieuw lichter-dan-lucht testvliegtuig van Amerikaans origine is.

De zwarte driehoek wordt 200 meter lang en 100 meter wijd geschat en kan meer dan 100 ton wegen, volgens de website Space.com.

Hoewel de Amerikaanse defensie geen commentaar geeft op zijn geheime projecten, denken de onderzoekers van NIDS dat zulke vliegtuigen gebruikt kunnen worden om grote ladingen te vervoeren, bij een snelheid die drie keer zo snel is als de huidige vervoersmiddelen.

Het vliegtuig, dat elektrokinetische voortstuwing of nucleaire voortstuwing gebruikt, kan ook op extreme hoogten vliegen. Bijvoorbeeld boven de radar en het normale vliegverkeer.

Colm Kelleher, medewerker van de NIDS, zegt dat dit bericht door de NIDS bewust in de media is gebracht om zichzelf werk uit handen te nemen. Er kwamen namelijk enorm veel meldingen van UFO's binnen.