[F1] Irvine uit openlijk kritiek op Barrichello

Na de Grand Prix van San Marino, die als saai bestempeld werd, zijn er wat woorden gevallen tussen Rubens Barrichello en Eddie Irvine. Barrichello ging in de race moeizaam voorbij aan Irvine toen deze op een ronde werd gezet. Irvine liet eerst Ralf Schumacher gemakkelijk passeren, maar bij Barrichello duurde dit enkele bochten. Toen Barrichello er dan eindelijk langskwam stak hij zijn middelvinger op richting de Noord-Ier. Rubens Barrichello begon de vergelijking van Irvine met een 'oude man'.

Irvine liet, op zijn inmiddels klassieke manier, een reactie niet uit: "Ik mag dan wel ouder dan Rubens zijn, maar ik zal nooit zo lelijk zijn als hij." Irvine vervolgde met een uitleg van de situatie: "Hij is gewoon weer veel te emotioneel, zoals altijd. Ik had Ralf al voorbij gelaten en toen ik in mijn spiegel keek en Rubens zag aankomen wilde ik hetzelfde doen. Maar hij nam geen enkel initiatief. Hij moet bovendien leren tellen, want hij heeft maar twee bochten achter me gezeten."

Irvine maakt zich bij zijn collega's niet erg populair met zijn openlijke kritiek, zeker al omdat dit niet de eerste keer is.

Zie ook FOK! F1 Manager