Uitslag Feyenoord - PSV

Feyenoord heeft ten koste van PSV de halve finale van de UEFA-cup bereikt. Om de wedstrijd te beslissen moesten er strafschoppen aan te pas komen.

PSV nam in de 76e minuut de leiding door een doelpunt van Mark van Bommel. Lang leek PSV op een zege met het kleinst mogelijke verschil af te stevenen. Pierre van Hooijdonk gooide echter luttele seconden voor het eind roet in het eten. Met een diagonale kopbal wist hij Waterreus te verschalken. Na enkele minuten in de eerste helft van de verlenging werd Mark van Bommel met zijn tweede gele kaart van het veld gestuurd. Ondanks dat Feyenoord een speler meer had bleef de stand ook na de tweede verlenging gelijk.

In de penaltyserie ging PSV alsnog onderuit. Door een gemiste stafschop van Gakhokidze won Feyenoord de strafschoppenserie met 5-4.