Man steekt bed met echtgenote in brand

Een vrouw heeft het overleefd nadat haar echtgenoot benzine over haar bed had gegoten en het vervolgens aanstak met haar erin, aldus de politie.

Cornelius Watkins Jr., 36, werd hiervoor maandag poging tot moord en brandstichting ten laste gelegd.

Maandagochtend werd Watkins gearresteerd in het huis van zijn moeder. Zijn vrouw, Sharon Watkins, moest behandeld worden voor rookvergiftiging.

Sharon, zelf 37, leidde de inspecteurs naar haar man, die naar verluid eerst nog eventjes de ruiten van haar auto insloeg, daarbij zijn handen verwondend, voordat hij de plaats van het gebeuren verliet.

Het huis met houten frame werd volledig verwoest, hoewel het vuur onder controle was binnen 10 minuten, aldus Captain Paul Deese van de politie. Ook meldde hij dat de vrouw voorlopig bij haar familie verblijft. Haar man wordt vastgehouden in de gevangenis van Manatee County.

Watkins stak het bed in brand na een nachtelijke onenigheid, volgens het politieraport. Verder staat hierin dat hij de trap afrende naar beneden schreeuwend dat hij zijn vrouw zou vermoorden voordat hij een andere man "in bed zou laten".

sick