Vrouw schiet Tilburger in het oog

the Raver had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een 36-jarige Tilburger is zondagmiddag in de Oude Warande in Tilburg door de vriendin van een vriend van hem uit Amsterdam in een oog geschoten.

De Amsterdammer (31) en zijn vriendin (36), die zondagavond zijn aangehouden, waren naar Tilburg gekomen om een ruzie uit te praten. De Tilburger stapte daarom bij het stelletje in de auto, dat direct hierna naar de Oude Warande reed. De Tilburger, werd bang toen hij merkte dat de achterportieren op het kinderslot werden gedaan en hij geen kant meer op kon. In de Oude Warande kreeg hij van de Amsterdamse een klap op het hoofd waarna er twee keer op hem werd geschoten. Een van de schoten trof hem in het oog.

De Amsterdammer heeft het slachtoffer na de schietpartij naar de EHBO-afdeling van het St. Elisabeth Ziekenhuis gebracht, dat de politie in kennis stelde. In overleg met de officier van justitie is om de aanhouding van het Amsterdamse paar verzocht. De Amsterdamse politie hield het duo 's avonds rond 21.30 uur aan. Vervolgens heeft de Tilburgse politie de man en zijn vriendin in de hoofdstad opgehaald. Zij stelt een nader onderzoek in. De Tilburger is gisteren operatief aan zijn verwondingen geholpen.