Dutchtone wéér illegaal

Het is al de derde keer dat Dutchtone illegaal zendmasten plaatst. Dit keer is Zuid-Laren het slachtoffer. Dutchtone plaatste er zendmasten zonder vergunning, en hebben op last van de gemeente direct moeten stoppen met de plaatsing.
Al eerder (jaja.. het zijn volhouders) waren ze in Zuid-Laren illegaal bezig. Ook op Texel heeft het bedrijf moeten stoppen vanwege illegale bouw van zendmasten.

Volgens consumentenorganisaties zijn er nog steeds grote delen van het land waar weinig of geen bereik is van deze aanbieder. Dutchtone zelf zegt dat ze een dekking van 95% hebben, en IK zie reclames van een compleet landelijke dekking...

---
Update

Ik kreeg net een mailtje van een Arne die vertelde dat dit al de 4e 'overtreding' van Dutchtone is. Al eerder werd er in Kortenhoef een mast geplant ergens op het boerenland. Ook hiervoor was geen vergunning aanwezig. De boete van fl.5.000 piek per dag is voor D* opgelopen tot fl.350.000 hele guldens.
Achja.. peanuts dus.
Submitter:  Bron: <a href="http://www.omroep.nl/tros/radio_online/cybernieuws.html#illegale" target="tros">Tros Online</a>