FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van dinsdag 1 februari 2000

Kip verzekerd voor bijna 3,5 miljoen

Een man in het Engelse Finchingfield heeft z’n kip laten verzekeren voor bijna 3.5 miljoen keiharde guldens. Een raadslid van het dorp was vastbesloten het diertje om te laten brengen, omdat het beest teveel opat van het plaatselijke oorlogsmonument. Het raadslid was hier behoorlijk pissig om, en wilde voor moordenaartje spelen.

Het toeval wil dat de kip Violet door mysterieuze omstandigheden tóch is overleden. De eigenaar wil nu een onderzoek laten uitvoeren naar de doodsoorzaak van zijn kip. De politie van het dorp weigert zich te bemoeien met het onderzoek. Ondertussen is de eigenaar van Violet wel ineens een stuk rijker geworden.

“Wie Ben Ik” kapt ermee

Sinds onze meest irritante Nederlander (Caronline Tensen) overgestapt is van RTL4 naar de Tros, was er nog een kleine hoop dat het populaire programma “Wie Ben Ik” toch nog doorgang zou vinden met een andere presentator of presentatrice. Helaas (of niet), Joop van den Ende heeft besloten het spel van de buis te rukken, maar probeert iets nieuws te vinden waarin het duo Ron Brandsteder en André van Duin voorkomen. Het populaire tv-spelletje waarin al velen bekende Nederlanders in mee hebben gedaan (Henny Huisman, Gerard Joling, Viola Holt en meer van dat soort middelen) begon al in 1991. Tensen is hiermee een bekende vrouw geworden.

Een nieuw bedacht programma “Sterrenflat” met André en Ron bloopte, omdat André er al meteen niets in zag. Er wordt nu dus nog gezocht naar een passend alternatief.

Liposuctie brengt dood aan zussen

Na een liposuctiebehandeling ontwaakten 2 Columbiaanse zusjes van 15 en 21 jaar oud niet meer uit de narcose. De doodsoorzaak is nog onbekend, dit wordt op het moment onderzocht.
De 2 meisjes kregen beide de behandeling cadeau van hun vader, ze werden behandeld aan hun dijen en buiken.
Het blijkt dat er met liposuctiebehandelingen meer mensen overlijden dan bij andere operaties. Wetenschappers vermoeden dat behandelingen te snel en te onzorgvuldig worden uitgevoerd. Ook aan de nabehandeling zou het een en ander niet kloppen.

McDonalds is watching you

Een aantal McDonalds restaurants in Los Angeles gaan experimenteren met een zendertje in de auto van klanten. Als je de McDonalds binnen komt rijden, wordt je identiteit gelezen uit de zender, en wordt de betaling van de bestelling via een elektronische manier afgehandeld. Eén keer per maand, of per jaar, naar keuze, krijgt de zenderhouder een rekening thuisgestuurd met de genuttigde materialen die ze bij de Mac verkopen.

McDonalds verwacht dat de wachttijd eer de klant z’n voedsel op kan eten aardig verkort wordt op deze manier. Het betalen blijkt een opstakel als het om snelheid gaat.
Als dit experiment aanslaat, wil de firma uitbereiden naar heel de VS, en mogelijk zelfs naar andere delen van de wereld.

Nou .. je auto zal maar gejat worden

Woningnood onder studenten

De kamernood onder studenten bereikt een ongekende hoogte. Wachtlijsten van meer dan een jaar zijn meer regel dan uitzondering. Het gestegen aantal aanmeldingen voor het hoger onderwijs belooft ook weinig verbetering.

Wie zich nu inschrijft bij studentenhuisvesting in Utrecht of Amsterdam, kan het wel schudden dattie een kamer heeft per 1 september. Ook in Nijmegen, Leiden en Rotterdam is er een groot tekort aan studentenkamers.

Dat wordt nog dringen voor een goed plekkie onder de brug.

Lees hier het hele bericht.
Laatste reviews en specials
review
Undead Inc.
review
Doctor Who - Boom: suspense en maatschappijkritiek vormen samen een boeiend geheel
special
VrijMiBabes #210 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1278
special
Random Pics van de Dag #1277
special
Random Pics van de Dag #1276
©FOK.nl e.a.