FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van maandag 31 januari 2000

BB bij CBS deze zomer

Tegen een betaling van maarliefst 20 miljoen dollar gaat het Amerikaanse televisiestation CBS deze zomer beginnen met het uitzenden van het in Nederland welbekende programma Big Brother. Bij CBS zal het programma de titel ‘Survivor’ krijgen.
Survivor zal er iets anders uit komen te zien dan BB hier in Nederland zag. Het programma bestaat uit 13 afleveringen van 1 uur, en hier zullen 16 kandidaten worden achtergelaten op een tropisch eiland. Op het eiland moeten ze allemaal zelf voor eten en onderdak zorgen. Wekelijks moet 1 kandidaat het eiland verlaten, en de winnaar krijgt 1 miljoen gulden mee naar huis.

In Duitsland gaat men ook op de Big Brother tour. Ook hier zal de versie er iets anders uit komen te zien. De Duitse bewoners moeten hun eigen bed bouwen, zelf het beddengoed naaien en beschikken zij slechts over een beperkte hoeveelheid warm water. Ze zijn bovendien speciaal op hun uiteenlopende karakters geselecteerd.

Cel door GSM

Een rechter in Zuid-Afrika besloot een 49-jarige vrouw voor 4 uur de cel in te stoppen omdat haar GSM afging tijdens een zitting. De vrouw stond zelf terecht wegens een aantal verkeersovertredingen. Op dat moment ging haar GSM af, en dat irriteerde de rechter. De man gaf de huisvrouw een gevangenisstraf cadeau van 4 uur. Gelukkig kon haar advocaat na anderhalf uur de veroordeling laten opheffen.

Hoe bedoel je machtsmisbruik?

Ziek na slikken XTC

Ook dit weekeinde zijn er weer zat jongeren geweest die (hoe dom ook) XTC hebben geslikt. Helaas voor een aantal bleek dat er rattengif in een bepaalde soort pillen was verwerkt. Hierdoor raakte een 21-jarige jongen onwel en raakte buiten bewustzijn, 3 andere jongens raakte ziek na het slikken van de pillen.

Op het moment wordt onderzocht waar de gevaarlijke ratten-XTC-pillen vandaan komen. Deze pillen zijn geel van kleur, en bevatten stippels. Pas op als je zoiets in je handen krijgt, de pillen kunnen dodelijk zijn!
Volgens het ministerie van Volksgezondheid kunnen deze pillen op verschillende plaatsen worden aangeboden. Ook pillen met een ander uiterlijk zouden dodelijk kunnen zijn..

Sex verdringt MP3

Na een maandenlange strijd welke zoekterm op nummer 1 staat in de zoekmachines, heeft “sex” nu toch weer een eerste plaats weten te bemachtigen. Een aantal maanden terug werd er meer op het woord “MP3” gezocht (joe weet wel, muziek), maar die term is nu gezakt naar de tweede plaats.

Volgens searchterms.com die deze onderzoeken uitvoert, staat de naam “Jeniffer Lopez” tegenwoordig op de 3e plaats als het om zoeken gaat. Overige dames, zoals de zoektermen “Britney Spears'”, “Shaina Twain” en “Madonna” staan respectievelijk op de nummers 12, 13 en 14. Onze Pam leeft op nummer 20.

Schuurman veroordeeld

Afgelopen vrijdag is Katja Schuurman veroordeeld voor haar misdaden. Op 29 november kroop ze met veel te veel alcohol in haar bloed achter het stuur wat een flink ongeluk tot gevolg had. Op die dag sloeg ze met haar auto over de kop, en belandde tegen de vangrail.

Nu twee maanden later vond de veroordeling plaats, en kreeg de actrice 1650 gulden boete opgelegd plus zes maanden rijontzegging, waarvan de helft voorwaardelijk. Verschillende smoesjes werden afgewezen. Zo zou ze door een andere automobilist gesneden zijn, waardoor ze de macht over het stuur verloor.
Een ander verweer was dat ze al genoeg gestraft was doordat ze al enorm negatief in de publiciteit heeft gestaan.
Gelukkig trapte de rechter hier niet in. Hij wenste geen rekening te houden met het feit dat Katja een bekende Nederlander is en dat het ongeval breed is uitgemeten in de media. "U wordt hier behandeld als ieder ander", sprak de rechter onverbiddelijk.

Geen bommetje

Met 27% van de 39.000 stemmen heeft Peer Mascini met 'geen bommetje' Petje Pietamientje(24%) van Calvé verslagen en is reclameheld van de eeuw geworden. Dit gebeurde gister op de tentoonstelling 'Reclamehelden', die vanaf 18 december plaatsvond in de Beurs van Berlage.

Zo zie je maar weer dat Peer meer op z'n plaats is tussen Melkunie-koeien dan met z'n cartoon-beestjes van Toon op BNN

Lees hier het hele bericht.
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #211 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1285
special
Random Pics van de Dag #1284
special
Random Pics van de Dag #1283
special
Random Pics van de Dag #1282
review
Paper Mario: The Thousand-Year Door
©FOK.nl e.a.