ONZ in rep en roer door sluiten spelletje

Je dacht natuurlijk al, wat voel ik, wat voor vibratie voel ik over het forum gaan? Nou het rommelt in ONZ! 

Doordat er iemand een topic heeft gekaapt in het bekende 'Dodetopicspel' kwam er een felle ruzie en moest een gast-moderator uit zijn bed kruipen om het snel te sluiten. Naar verluidt heeft hij daarna niet meer kunnen slapen. 

Nog even een uitleg waar het topic over gaat, je moet zo snel mogelijk iets zeggen, zodat de ander geen punten kan krijgen. Dit doen FOK!kers dag en nacht! Onze verslaggever ging de FOK!-straat op om wat meningen te peilen bij de users. 

ToT: Ja, kut! Ik zat er nog niet zo lang en vond het wel een gezellige drukke slowchat met leuke mensen die vaak positief reageerden op elkaar. Het spel-element boeide me eigenlijk behoorlijk weinig.
Ik had begrepen dat er wel wat drama in het verleden geweest was en blijkbaar ging het nu weer ff mis.

Moderator SuperwormJim is duidelijk: Er wordt vandaag ergens achter de schermen besproken wat we er mee gaan doen. Iedere dag is er wel iets: de een miept dat het een sc is geworden, de ander spamt regelmatig de boel onder, tussendoor is er continu in meer of mindere mate gezuig en uitlokking en als toetje op de kers zijn er sujetten die een nieuw deel kapen in de wetenschap dat dat niet gewaardeerd wordt.Mijn advies voor nu: kijk eens rustig rond op FOK!. Het schijnt dat er meer is dan alleen DTS. 

Of de users een andere hobby gaan zoeken is niet duidelijk op dit moment.

SebSwe2.0: Het is bittere strijd geworden. Waar gehakt wordt vallen spaanders en wat dat betreft kennen de deelnemers de hoogtepunten, maar ook zeker de dieptepunten die zo'n allesbepalende strijd met zich meedraagt. Zeiken om de punti en de kliekjes gebeurt al sinds mijn introductie (geen idee of ik daar conclusies aan moet verbinden) mijn inziens hoort het helemaal bij het fenomeen genaamd DTS.Ik wil natuurlijk niemand voor de voeten lopen, maar ik adviseer een stevige reprimande voor de betrokkenen en een strenger beleid aangaande Topic Reports.

Dit is mijn uitspraak en daar zult u het mee moeten doen.

Zeroku: Wat een ontzettend raar moment om te beslissen wat er met dts zou moeten gebeuren. Er was werkelijkwaar niets aan de hand gisteren tot een clown die er überhaupt zelden is niet van de kaapknop af kon blijven. Vervolgens gaat het om vier posts waarin gescheld wordt en dat wordt vervolgens aangegrepen om te bekijken of het hele topic nog wel verder moet ?Zorg dat die twee afkoelen en laat de rest gewoon doorspelen zeg. Er is al bijna niemand meer op Fok en dan ga je zo je users wegjagen...

De reacties spreken voor zich. Grote ophef en grote onrust. 

Gaat dit spel ooit weer gespeeld worden op het FOK! Forum?

bordspel