Win Heineken speakerkratjes

Mijn eerste teleurstelling was de postbode die aanbelt, niet het feit dat hij aanbelt maar wel de omvang van het pakket, ik had in mijn fantasie twee speakers zo groot als bierkratten in gedachten, helaas de speakertjes zijn heel wat kleiner.

Goed, in de verpakking zitten twee speakertjes en wat snoertjes, aansluiten kun je speakertjes op alles wat een koptelefoon uitgang heeft, dus van laptop tot iPod en van PDA tot telefoon alles past, dus wat dat betreft zijn ze multifunctioneel inzetbaar.

Eerst de kratjes maar eens opengeschroefd in de hoop dat er in kleine speakerkratjes mischien kleine flesjes bier zouden zitten, teleurstelling nummer twee. Het enige wat klopt is de kleur en het logo van de bierfabrikant.

Een belangrijk deel van de test is natuurlijk het geluid, ik heb de kratjes op van alles aangesloten maar om nou te zeggen dat ze een geluid produceren waarvan de buren nachtenlang wakker liggen, nee niet echt. Mischien in een huis in China of Japan waar de muren van papier zijn, maar een Nederlandsch bakstenen huis hoef je je daar geen zorgen om
te maken.

Maar dat wil niet zeggen dat de speakertjes compleet onbruikbaar zijn, zolang je geen audiofiel bent komt er best een prima geluidje uit, niet al te schel (maar dat is slechts mijn mening) en ze kunnen flink hard zonder dat de boel vervormt en voor de prijs (een paar blikjes bier) hoef je het niet te laten. Maar bovenal zijn ze natuurlijk een leuke gadget en het is weer eens wat anders dan de standaard kleine PC-speakertjes.

Tot slot een mooie opmerking in de gebruiksaanwijzing (ja, ja die zit er ook bij), Denk bij de volumeafstelling aan uw omgeving en daar kan ik het alleen maar mee eens zijn.

En weet je wat het nu het leukste is, jij als bezoeker van de FOK! weblog kunt een setje van deze speakertjes mét gebruiksaanwijzing én snoertjes winnen, we hebben in totaal 10 setjes om weg te geven, dus kans genoeg.

En nu wil je natuurlijk weten hoe je kunt winnen, heel simpel: Onder de reacties op dit blogje zullen we speakersetjes verloten. Reageer zo vaak als je wil, reageer echter wel met een beetje niveau. Als we je betrappen op inhoudsloos postkrikken zullen we je diskwalificeren van de wedstrijd.