Top of Flop: Buttons

Vorige week hadden we maar liefst twee Top of Flops: Second Sight van Kula Shaker was een kleine flop,  dus. En Laat de Zon Maar Schijnen van Jannes was een dikke flop,   dus. retanik wist jullie mening het fraaist te verwoorden: "Jannes is FLOP die chicks in fok-versie zitten wel wat TOPpies bij hehe^^"

We hebben er weer eentje voor jullie.

Maak opnieuw kennis met Sia Furler, een Australische zangeres, die sinds 2000 in Londen woont. We hadden Sia al eens in Top of Flop. Toen werd ze unaniem geflopt. Ik geef haar graag een nieuwe kans. In haar laatste clip ("Buttons") doet ze een beetje gek en trekt ze vanalles over haar hoofd (panties, een condoom, een plastic zakje, etc).


Twinky vond het eigenlijk best wel leuk: "Op zich is het nog best een leuk liedje en ik heb stiekem gefascineerd zitten kijken naar de clip. Heel schamel topje dus. Ik daag de FOK!kers uit de dingen uit de clip na te doen, of betere alternatieven te bedenken!"

Ik vind 't ook wel okay. Maar ja, over smaak valt gelukkig te twisten. Daarom aan jullie de vraag: Is het een top of een flop?

Met dank aan albertdekker voor de submit.