FOK! FOT beste foto van 2006

Ook dit jaar is er weer een wedstrijd om te bepalen welke user de mooiste foto van 2006 heeft gemaakt.
In het subforum Fotografie is deze wedstrijd onlangs begonnen. Het insturen van jouw beste foto kan tot 5 januari 2007 22.00 uur. Daarna zal een stemronde volgen waarin elke user kan stemmen. De user met de meeste punten wint dan nog een leuke prijs!

Ook dit jaar is er weer een prijs te winnen! Vorige jaar won ChatChewBacca nog een abbonement op Zoom. Dit jaar wordt de prijs verzorgd door http://www.herinneringenoplinnen.nl! Dit bedrijf is de grootste aanbieder van linnen fotoschilderijen op internet. Zij printen foto's op linnen en spannen deze vervolgens op een houten frame waardoor een prachtig en persoonlijk fotoschilderij ontstaat! De winnende user krijgt zijn of haar ingestuurde foto op een linnen doek van 40 bij 40 centimeter!

Heb jij in 2006 een mooie foto gemaakt? En ben je benieuwd wat andere FOK!kers ervan vinden? Kijk dan voor de spelregels en overige informatie (ook voor informatie over www.herinneringenoplinnen.nl) in het centrale wedstrijdtopic of kijk eens in het discussietopic.

Let op: lees eerst goed de regels in de openingspost van het centrale wedstrijdtopic voordat je jouw foto instuurt, anders is je inzending misschien ongeldig!