Kreeg Jezus een Stijve

....van al die Geile Wijve?

Voordat ik de trotse supporters van de moslima die in een burka via de Britse televisie opriep haar verkniptheid te tolereren ga uitmaken voor gewetensloze misneuksels eerst uiteraard de daaraan voorafgaande onderbouwing, Bea heeft immers net gezegd dat je niet zomaar iemand mag beledigen (als je geen lid bent van een totalitaire religie).

Kijk, het zit volgens Mohammed zo: Vrouwen zijn geil. Echt ont-zet-tend geil.

Mannen zijn ook wel geil, mannen denken zelfs dat ze geiler zijn dan vrouwen, maar dat zien ze verkeerd. Het is de vrouw die zo verdomd geil is, zo'n geboren slet, zo'n zaadvragende woestijnakker dat Mohammed vond dat hij in moest grijpen om ervoor te zorgen dat de legereenheid onder zijn gezag bewaard bleef. De mannen moesten van hém houden, en wat minder van die behaarde oase, ook een profeet moet zijn concurrentie immers te lijf gaan.

Hij gebood daarom dat vrouwen zich in het openbaar van top tot teen moesten bedekken, dat de mannen tijdens het aanbidden van de boodschapper nooit een vrouw te zien mochten krijgen, dat er geen lust tussen het leger van Allah en zijn uitverkoren aanvoerder te vinden was. Tenzij het 'slavinnen' betrof natuurlijk, veroverde ongelovige christenen of joods tuig, dat mocht je gewoon lekker uitwonen totdat je scheel keek. Fat chance dat je meer van een christen of jodin ging houden dan van Mohammed, dus daar mogen alle remmen los.

Nu heeft dat in Medina -en de veroverde omstreken- uitstekend gewerkt, maar tijdens een moderne Eurabische kolonisatie vandaag de dag geeft dat toch wel wat praktische problemen.

Dat Mohammed de vechtende mannen aan zich wou binden is logisch, volkomen normaal gedrag dat je bij elke sekteleider met werelddominatiedrang tegenkomt. Maar als dat oppertunistische gedrag door de erfgenamen beschouwd gaat worden als 'goddelijk gebod' dan wordt een uiting van rancune en machtswellust een plaats gegeven tussen de natuurwetenschappen. Newton Neukt.

"Een man is per definitie slachtoffer van de geilheid van de vrouw". Daar zaten we na een paar honderd jaar religieus dwangdenken nou nét op te wachten in dit werelddeel.

De vrouw moet dan als gevolg van zo'n dogma min of meer onder curatele worden gesteld, één blote enkel en de wereldvrede loopt gevaar. En dat terwijl de islam zo'n rustig, vredelievend geloof is.

Maar als de man inderdaad knettergeil wordt van een onthoofddoekte vrouw -laat staan een vrouw die meer vlees vertoont dan de profeet geboden heeft- ben ik dan -samen met een heleboel andere westerse mannen- homoseksueel? Of -nog erger- aseksueel? Als de woorden van Mohammed op goddelijke waarheid zijn gefundeerd dan zou ik dus botergeil moeten worden van de gedachte aan zo'n onthoofddoekte slettebak alleen al, die door haar natuur, haar geboren aard, haar biologische denominatie lééft om mannen tot waanzinnige erecties te drijven. De Moslima Viagra.

Nou zou het trouwens ook kunnen dat Mohammed een beetje te normatief dacht, en zijn libido lekker overmoedig model zette voor de hele wereld.

Want als ik op straat zo'n 120 kilo wegend islamitisch Aldilastdier voorbij zie sjokken, keurig drie meter achter haar man, met zes jengelende kinderen om haar heen en een bijtende, zure zweetlucht in haar kielzog dan schiet mijn artistiek ontwikkelde fantasie schromelijk tekort om daar iets erotisch omheen te breien.

Mohammed had blijkbaar een iets te actieve fantasie en wilde daar niet steeds door afgeleid worden. Dat verhinderde hem trouwens niet om de echtgenotes van zijn trouwste volgelingen te consumeren, uiteraard nadat hij eerst vertelde dat een engel tegen hem had gezegd dat hun god hem bevolen had die betreffende vrouw uit te wonen, gelijk een oprechte sekteleider.

Al met al nog steeds voldoende redenen om tegen die geboden lichaamsbedekking te blijven protesteren, we blieven hier geen mannen die het voorbeeld volgen van een legerleider die karavanen liet beroven om zich wat luxe te kunnen permitteren en ondanks de door hem in het leven geroepen heilige voortplantingsvoorschriften zijn erectie niet binnen zijn eigen huiselijke kring wist te houden.

Iedereweg, vandaag hoort het eigenlijk over de profeet Jezus te gaan, die is tenslotte jarig.

Die blijkbaar wél voldoende zelfbeheersing had om zijn vijanden lief te hebben, zijn volgelingen op te dragen hun bezittingen af te staan aan de armen, en de vrouwen die in zijn naaste omgeving rondhingen kwa recht en respekt gelijk te stellen aan mannen.

Medunkt dat je je dan als vrouw een stuk veiliger voelt dan je gedwongen te moeten verstoppen voor al die kwijlende erectionele stoornissen die denken dat aanranding en intimidatie uitingen van diepe spiritualiteit zijn. En de mensen die dat goedkeurend aanmoedigen onder het motto "vrijheid van godsdienst" zijn natuurlijk geen haar beter, behalve dat ze naast gewetensloos ook nog eens te stom zijn om een verkrachter te herkennen als hij bovenop hen kruipt.

En nu terug naar die gebraden hertereet. Fijne Joel verder!