Top of Flop: What If I'm Right

Vorige week ontstond er toch al vrij snel een duidelijke meerderheid: "Eisbaer" van Marina Celeste is een flop, dus. Het-Gele-Teken verwoordde jullie mening nog als beste: "in deze versie is het een verkrachte eisbaer. Geef mij die van Grauzone maar en deze kan de vuilbak in."

We hebben er weer eentje voor jullie.

Maak kennis met Sandi Thom, een 25-jarige zangeres uit Schotland. Afgelopen week kwam haar nieuwe single uit: "What If I'm Right". Volgens haar eigen website onderzoekt deze song "the bittersweetness of a newfound relationship, where the excitement of what is to gain is eclipsed by the fear of what there could be to lose".

cptmarco attendeerde me op dit nummer. Hij kreeg er zelf een verliefde blik van in zijn ogen. Mannee had (zoals wel vaker) een duidelijk andere mening: "Weer zo'n mislukte Alanis Morissette-kloon. Het liedje heeft een hoog kromme tenengehalte, om nog maar te zwijgen over het clipje met de neurotische beelden van ruziemakende tieners op de achtergrond."

Ik ben er zelf nog niet helemaal uit. Toen ik het nummer voor de eerste keer beluisterde deed het me in ieder geval niet zo veel. Maar ja, over smaak valt gelukkig te twisten. Daarom aan jullie de vraag: Is het een top of een flop?