Voetbal Blogje

Voetbal is een sport apart. Je hebt veel talent nodig om het hoog te kunnen bereiken in het voetbalwereldje.
Goede voetballers zoals Ronaldinho kunnen veel voetbaltrucjes uitvoeren maar natuurlijk zijn er ook andere goede voetballers die ook zeer goede trucjes kunnen uitvoeren.
Er zijn ook nog eens amateur jongens die ook zulke prof voetballers proberen na te doen en het resultaat van hun kun je hier bekijken.

Tijdens het voetballen moet je ook geluk hebben. Soms win je met mazzel terwijl je eigenlijk zou moeten verliezen omdat je gewoon slechter bent. Je hebt ook mazzel doelpunten zoals deze van de keeper. Het komt niet vaak voor dat een keeper scoort vanuit zijn eigen goal positie.

Er zijn ook nog van die momenten waarbij je jezelf soms afvraagt, ben ik nu een profvoetballer? Het zijn momenten waar elke speler voor vreest en het zijn ook momenten die je gewoon niet wil meemaken. Bekijk deze collectie van momenten hier.

Als je met je vrienden bij elkaar in een vrienden elftal zit kan dit soms fout gaan. Je moet tegen een stootje of schopje kunnen en als je dat niet kunt moet je niet beginnen met voetbal. Voetbal is soms oorlog, maar soms ook een sport waar ik met liefde en plezier naar kijk.