Róck Lób-stáh!

Het is al weer een tijdje geleden dat de FOXserie "Family Guy" gecancelled werd omdat er te weinig mensen naar keken. Toch besloot men de serie nog op DVD uit te brengen, in de verwachting dat ze daar misschien nog wel een kleine honderdduizend van zouden verkopen. Het liep ietsjes anders. De DVDs verkochten boven verwachting goed, en inmiddels zijn er al meer dan drie miljoen van over de toonbank gegaan, iets wat niet aan FOX voorbijging, en ze gaven geestelijk vader Seth Macfarlane de kans nieuwe afleveringen te maken en gaven hem meteen een tweede serie als goedmakertje.

Mocht je nog op zoek zijn naar Family Guy recourses, neem een kijkje op the Family Guy Multimedia Archive met daarop het heersende nummer "Rock Lobster." En als je dan toch bezig bent, scoor ook eens een heersende wallpaper.

En omdat het natuurlijk nog wel jaren kan duren voordat deze nieuwe afleveringen eindelijk door een of andere Nederlandse flutzender op een of ander onmogelijk tijdstip worden uitgezonden, vind je hier de eerste vijf en hier de zesde aflevering in torrentvorm. Om torrents te openen kun je Azureus gebruiken. Om ze daarna af te spelen, VLC.