Foto's van de week 49

FOK! kent een bezige community, zo ook in de fotografie. Kijk je rond op het FOT-subforum, dan vind je soms ware pareltjes van foto's. In de rubriek foto's van de week buigt de beeldredactie zich over foto's die door jullie zijn ingezonden.

Hieronder vind je de top 5 van de foto's van week 49.

1. 'Stormy silence' door Marcel Tuit

© FOK.nl / Marcel Tuit

De nummer 1 van deze week is gemaakt door Marcel Tuit en geeft een rustgevende doch angstige sfeer. De langere sluitertijd geeft het water een mooie gladde gloed. Tevens brengt de opkomende mist een leuk effect.

2. 'Fietsbrug zoetermeer' door Regor

© FOK.nl / FOK!user Regor

Zoetermeer at night wordt deze foto ook wel genoemd. Lang opgebleven voor een mooie foto met ook een lange sluitertijd. Op deze foto is goed te zien dat ook 's nachts nog mensen allerlei kanten op moeten. De maan is verstopt achter de wolken, maar de lichtbanen van de auto's verlichten de foto.

3. 'Back from the other side of the wall' door Aschkael

© FOK.nl / FOK!user Aschkael

De lege takken in deze foto, gecombineerd met de blauw/witte uitstraling, geven deze foto een winter-achtige look. Je ziet en proeft de winter. De diepte wordt gecreëerd door schepere takken op de voorgrond. Een mooi samenspel.

4. 'Citybox' door Rebubbled

© FOK.nl / FOK!user Rebubbled

Deze foto laat zien dat verlaten locaties niet altijd lelijk hoeven te zijn. Het onderscheid tussen het drukke gebouw en de rustgevende lucht maakt het een mooi samenspel.

5. 'Zwijndrecht at night' door Geelkuikentje

© FOK.nl / FOK!user Geelkuikentje

In deze foto is het duidelijk te zien dat het 's nachts drukker is op de snelweg als dat je zou verwachten. De lichtstralen laten zien dat beweging ook te fotograferen is. Kortkom beweging in Zwijndrecht.

Vind je het leuk om er op uit te gaan of heb je iets gefotografeerd wat je je mede FOK!kers móeten zien? Laat je foto dan in dit topic achter en wie weet sta jij volgende week wel op de Frontpage met jouw plaat!