FOK!filmchicks: Legendarisch Lekkere Filmwijven Special

Filmchicks monica bellucci (geschaalde kopie)

Wie: Monica Bellucci
Waarom: Omdat Snakey het zegt! En wij zien waarom. Monica is tijdloos zwoel en mother of all MILFs. De in 1964 geboren Italiaanse telt vele malen meer lentes dan wij schoenen hebben, maar is nog steeds meer dan prachtig.
Op haar lekkerst in: Malèna (2000)

Filmchicks carice (geschaalde kopie)

Wie: Carice van Houten.
Waarom: Geen idee. Echt niet. Wij zien het niet. Maar vooruit, omdat ze van eigen bodem is en diverse door ons ondervraagde heren haar toch noemden... voila.
Op haar lekkerst in: ... erhm... de fantasietjes van eerder genoemde ondervraagde heren?

Filmchicks marilyn monroe (geschaalde kopie)

Wie: Marilyn Monroe
Waarom: Some like it hot (we do, we do!) and gentlemen prefer blondes. We can see why.
Ze is de meest legendarische blonde bombshell die er bestaat. Met haar weelderige vormen staat ze tot op de dag van vandaag symbool voor Sexy met een hoofdletter S.
Op haar lekkerst in: Some Like It Hot (1959) en Let's Make Love (1960)

Filmchicks jessica rabbit (geschaalde kopie)

Wie: Jessica Rabbit (aka shmoopy)
Waarom: Passioneel en glamoureus. De nachtclubzangeres met de rode pruillippen, het vlammend rode haar, onmogelijk slanke middel, de geweldige boobs en dito zwoele oogopslag mag gewoon niet in ons overzicht ontbreken. Daarom!
Op haar lekkerst in: Who Framed Roger Rabbit (1988)

Tot slot
Omdat er hordes lekkere dames in films te bewonderen zijn is dit slechts een kleine selectie. Uiteraard mist precies jóuw favoriet. Zal je net zien...
Niet getreurd; deel haar met ons! Welke filmnimf laat jou extra zweten op je toch al hete zolderkamer? Wie is jouw fapkoningin van het grote scherm? Laat het ons weten!