Maandvooruitblik: november

Deze maand mogen we weer twee Dragon Ball-games aan het nog altijd groeiende lijstje toevoegen voor de serie. In de DS-exclusive Dragon Ball Z: Attack of te Saiyans volg je het verhaal van de serie opnieuw door de ogen van Goku. Nieuwe gameplay-elementen, toffe sidequests en unieke content die we nog nooit zagen in de anime-serie of de games staat ons te wachten. Ten tweede mogen Dragon Ball: Raging Blast verwelkomen op de PS3 en Xbox 360. Dit deel is vergelijkbaar met de Tenkachi-delen op de vorige generatie. Vernietigbare omgevingen, betere gezichtsuitdrukkingen en dikke HD-graphics moeten de DB-fans zoet houden.

De game waar zo\'n beetje heel de wereld op wacht verschijnt op 10 november in de winkels. Call of Duty: Modern Warfare 2 belooft een van de grootste releases aller tijden te gaan worden. Na het aardige World at War van Treyarch vorig jaar is het weer aan Infinity Ward om alle verwachtingen van de fans te overtreffen. Jij speelt Sgt Gary \'\'Roach\'\' Sanderson. Je commander is \'\'Soap\'\' uit de originele Modern Warfare. Je voegt je bij een anti-terroristen team om de Russische nationalisten te stoppen. Een tweede game waar veel mensen op wachten is Assassin\'s Creed 2. De belangrijkste gameplay-elementen van de vorige game blijft behouden maar uiteraard zijn er ook een hoop nieuwe toegevoegd. Assassin\'s Creed 2 belooft ons een episch verhaal met Ezio en Leonardo da Vinci. Samen pak je Florence zijn krachtigste families aan en zwerf je langs de kanalen van Venice waar je een meester-assassins wordt. Speciaal voor de DS wordt er Assassins Creed: Discovery ontwikkeld en de PSP krijgt Assassin\'s Creed: Bloodlines.

Eerder verscheen er al een NEW Super Mario Bros. voor de DS, deze maand kunnen we gaan 2D side-scrollen op de Wii. De game biedt een combinatie van coöperatief en competitief spelen. Spelers kunnen elkaar bijvoorbeeld oppakken om hen te behoeden van gevaar, of om ze in gevaar te gooien. Mario, Luigi en twee gekleurde Toads en een aantal nieuwe items staan tot je beschikking. Onze grote vriend Tony Hawk is ook weer terug. Ditmaal in Tony Hawk: RIDE. De game komt met een skateboard-controller waar je op moet staan. Met behulp van acceleratiemeters en motion sensors kun jij de hele game met je skateboard besturen.

Genoeg te doen dus in de maand november. Probeer ook nog aan je leven te denken als je gamet, school gaat natuurlijk altijd voor! (Maar stiekem weten we natuurlijk allemaal dat dit in de praktijk niet zo werkt.)