Maandvooruitblik augustus

Het is zomer. Velen van jullie zullen waarschijnlijk vakantie hebben en lekker de hele dag buiten in het zonnetje spenderen. Ik raad ook iedereen aan om lekker naar buiten te gaan want er verschijnen bar weinig games deze maand. Wil je toch nog wat te doen hebben op een druilerige middag? Dan zijn er een paar games die misschien wel de moeite waard zijn om te checken.

De eerste is Watchmen: The End is Nigh Je zult je misschien afvragen wat die in het rijtje doet want de game is namelijk al een paar maanden geleden verschenen via Xbox live en het PSN. Vanaf volgende maand zul je de game echter ook in de winkels kunnen zien liggen want dan verschijnt de game op een schijfje. Een andere game in het zelfde genre is Batman: Arkham Asylum. Vanaf deze maand zal het mogelijk zijn om je als Batman, en als je geluk hebt met de Playstation 3-versie ook als Joker, helemaal uit te leven op het gespuis in de Arkham Asylum.

Als je dan toch nog naar buiten wil maar graag wil gamen op de handheld dan verschijnen er deze maand ook nog een aantal games. Als eerste verschijnt daar Soul Calibur Broken Destiny voor op de PSP. In de game zal voor het eerste Kratos zijn opwachting maken. Een andere game die naast de current-gen consoles en de Playstation 2 op de DS en PSP verschijnt is G.I. Joe Rise of the Cobra. De game komt samen met de film uit deze maand.


Als laatste hebben we nog twee shooters voor jullie. Red Faction Guerrilla verscheen al voor de Playstation 3 en de Xbox 360 maar vanaf deze maand zal het ook voor PC-bezitters mogelijk zijn om alles en iedereen op Mars kapot te maken. Tweede shooter deze maand is Wolfenstein die zal verschijnen op de PC, Playstation 3 en Xbox 360. De game vertelt een alternatief verhaal over de Tweede Wereldoorlog waarin de Nazi’s door middel van experimenten monsters hebben gecreëerd. Aan jou de taak om deze en kopje kleiner te maken.