FOK!games kerstprijsvraag 2007 - De antwoorden

<\/center>
1. Welke patch maakte Kevin waardoor seks echt seks werd?
SexGen Platinum (bron)
Nee, dit was niet de Hot Coffee mod, die is veel te oud en allang geen nieuws meer. En wat moet je met een DivX patch in Second Life?

2. Welk model opende een strand exclusief voor vrouwen?
Karima Adebibe (bron)
Lara Croft is een avonturier, geen model dat standjes gaat openen natuurlijk. En wie Lisa is vraagt iedereen zich af.

3. Wat willen mannen het liefst kado krijgen in december?
een HD-TV (bron).
Hoewel vrijwel iederee denkt dat mannen een TV, PS3, Wii of 360 willen, zijn er ook een aantal users met meer verstand van het mannenbrein, zij denken dat mannen het liefst bier en een lekker wijf kado krijgen

4. Welk liedje zingen Lara en haar prins?
Anything you can do) (bron)
Blijkbaar heeft Lara nog een verborgen kant die niemand kent. \\\' I wanna fuck a dog in the ass\\\' en \\\'Oerend Hard\\\' zijn toch niet echt liedjes die je bij haar verwacht, net als \\\'J\\\'ai mal à ca at autour de la guitare\\\'

5. Op welke datum (dit jaar nog) heeft een nerd zijn vriendin ten huwelijk gevraagd door middel van een game?
13 september 2007 (bron)
Nee, er bestaat geen 13e maand. De 9e van een willeurige maand is dan ook uitgesloten, maar toch dachten mensen dat het 9 september was of 3 november

6. Met welke game heeft \\\'mister Nintendo\\\' zijn vrouw tevergeefs proberen te laten beginnen met gamen?
Tetris (bron)
Van Mario, Fahrenheit en Dance Dance Revolution moest Mevrouw Miyamoto allemaal niets weten, pas met de Nintendo DS begon ze.

7. In welke game bedrijf je de liefde in een ondergrondse trein?
Fahrenheit (bron)
Veel geklaag over deze moeilijke vraag, maar iedereen weet toch in welke game je dit doet? In Mass Effect natuurlijk, samen met een paars ruimte vrouwtje. Alleen mist de ondergrondse tunnel dan. En waarom mensen SingStar met seks associeren is ook niet echt duidelijk.

8. Bij wie kwam Zalm om 6 uur thuis volgens Bos?
de piepers (bron)
Zalm is zo\\\'n type van in elk stadje een ander schatje, tenminste zo denken jullie over hem. Hij voelt zich thuis bij Geert Wilders, Wim Kok, zn vriendje, zn kinderen, Mario en zijn computer. Groot gelijk dat hij zijn 2e kamer carriere aan de wilgen hangt, daar heeft hij volgens jullie echt de tijd niet voor.

Logo M

Haze
Delta Force en Triangle zijn mooi gevonden, maar helaas toch niet goed. False klinkt als een mooie gametitel, maar doet zijn naam direct eer aan. Halal games is waarschijnlijk de speciale moslim-versie van het spel.

Logo N

Micro Prose
Bij een M aan het begin denken veel mensen al gelijk aan Microsoft natuurlijk, maar sommige mensen denken verder. Maxis, Midway, Metropolis, allemaal zijn ze voorbij gekomen. Sommige mensen waren zelfs in de veronderstelling dat de MediaMarkt een developer, publisher of game is.

Logo O

Little Big Planet
De naam was niet bij iedereen even bekend. Wereld of Planeet, waar hebben we het nou eigenlijk over... Naar de games Brain Maker en Treehouse ben ik wel benieuwd.

Opdracht:
Na het bedenken van een poll was het weer tijd voor een creatieve opdracht. Beeld een game uit zonder woorden te gebruiken. Veel verrassende inzendingen zijn hierop binnen gekomen, waarvan jullie een kleine selectie hieronder zien. Aan jullie de taak om te bedenken welke games erbij horen.

<\/center>