Win een seasonpass voor Black Ops II

De eerste DLC voor Call of Duty: Black Ops II, genaamd Revolution, komt 29 januari uit voor Xbox 360. In deze uitbreiding is een nieuw wapen te vinden: de Peacekeeper SMG.

De DLC biedt vier nieuwe multiplayer maps: Hydro, Grind, Downhill en Mirage. Deze maps brengen je naar een milieuvriendelijke energiecentrale in Pakistan, Venice Beach in Californië, een onrustige skivakantie in de Franse Alpen en je kunt lekker uitdrogen in de Gobi-woestijn. Daarnaast is nieuwe zombiemap en kun je zelf als zombie rondrennen in een nieuwe gamemodus. In 'Turned' wordt één speler menselijk en moet diegene zo lang mogelijk zombies van zich afhouden. Alleen zijn dit keer menselijke spelers de zombies.

FOK!games geeft vijf Xbox 360-codes voor deze DLC. Maar dat is nog niet alles. Want de hoofdprijs is een Call of Duty: Black Ops II-seasonpass voor Xbox 360, zodat je geen enkele DLC meer hoeft te missen.

Wat moet je doen? Zoals altijd gooit Activision een bekend iemand in een trailer. Zo ook in de onderstaande Revolution-trailer. Dit keer geen Sarah Michelle Gellar, maar een ander bekend persoon. De vraag is simpel: wie is deze ex-gevangene? 

Vul je antwoord op de volgende pagina in voor dinsdagmorgen, niet geheel toevallig 29 januari. Want om 8.00 uur trekken wij de winnaars uit de hoge hoed.