[WIN] Prijzenpakket The Change-Up

The Change-Up is de nieuwe comedy van de regisseur van The Wedding Crashers en de scenarioschrijvers van The Hangover met o.a. Ryan Reynolds, Jason Bateman, Leslie Mann en Olivia Wilde. Vanaf volgende week 20 oktober is de film in de bioscoop te bewonderen. Een mooie gelegenheid voor FOK! om onze users kans te laten maken op een leuk prijzenpakket rond de film.

Na een wild avondje stappen verandert het leven van de losgeslagen single Mitch (Ryan Reynolds) en de overwerkte advocaat en saaie huisvader Dave (Jason Bateman) drastisch wanneer ze op wonderbaarlijke wijze van lichaam verwisselen. Dit leidt tot hilarische situaties waarbij ze zich in allerlei bochten moeten wringen om te voorkomen dat ze elkaars leven niet volledig verwoesten...

In samenwerking met Universal Pictures International mag FOK! 5 prijzenpakketten weggeven. Elke winnaar krijgt 2 vrijkaarten om The Change Up in de bioscoop te gaan bekijken en krijgen daarbovenop een gave sporttas (>) en T-shirt (>) van de film. Om hierop kans te maken beantwoord je de vraag die je hier kunt vinden.

still_thechangup.jpg
Meedoen kan tot en met 19 oktober 2011