Wie schreef welke Sinterklaascolumn?

Pakjesavond is weer voorbij, maar de Sinterklaaswedstrijd van onze columnisten nog niet. Een lawine van sinterklaascolumns is op de frontpage verschenen. Aan jou de opgave, te raden, welke columns door welke columnisten zijn geschreven. We lichten een tipje van de sluier op. De columns zijn afkomstig van -in willekeurige volgorde-  Zonnetje40, Superjojo, Estherschrijft, Bakoenin, NaatjeNaaitje, Driek Oplopers, Drulovic,  Neuskleuter,  Djugular,  Kuifkrullen,  DaysOfWild,  Arnohari, bazbo en BornFree.

Voor degene die de meeste columns aan de juiste schrijvers weet te koppelen, zijn er natuurlijk leuke prijzen. Vorig jaar was user BELASTING de trotse winnaar. Prolongeert hij zijn titel, of stoot jij hem van de troon? Kijk dus in de columnrubriek, en laat zien, hoe goed jij onze columnisten kent! Da's nóg leuker dan pakjesavond!

De inzendingstermijn van je oplossingen sluit maandag om 14 uur. De uitslag wordt maandag bekend gemaakt. Dan verklappen we ook, welke columnist welke column heeft geschreven.

Lees ook het Sinterklaasgedicht dat een deel van de crew namens Sint en Piet heeft geschreven!