FOK!forum heeft drukste maand tot nu toe

Het FOK! forum beleefde in de maand mei haar drukste maand tot nu toe en is daarmee definitief onder het juk van Big Brother vandaan geklommen.
Toen op 1 Januari Big Brother stopte waren er een aantal mensen die riepen dat het forum zonder Big Brother niets was en snel dood zou bloeden en hoe vervelend ik het ook vind om zout in de wonden te strooien en mensen met hun neus op de feiten te drukken: Lekker Puh !

Maar goed, terug nu naar de orde van de dag, en wel het pageview record van het forum.
In de hoogtijmaand van Big Brother (November) haalde het FOK!forum 809,533 pageviews (gemiddeld 26,984 pagina's per dag). In Mei gingen we daar dik overheen, ondanks een totale downtime van zo'n 50 uur.
Het totaal aantal pageviews in de maand Mei is ondanks die downtime uitgekomen op 871,742 (gemiddeld 28,120 per dag - of eigenlijk 30,060 als je de 2 dagen downtime eraf trekt).

Langs deze weg bedanken wij alle forummers en bezoekers voor dit nieuwe record. Samen met de site zit FOK! nu op ruim 1,6 miljoen pageviews per maand, en dat is best iets waar we met z'n allen trots op mogen zijn denk ik