Mercenaries 2: World in Flames FOUT, Niet gebruiken

De multiplayer bestaat uit een online co-op met een maatje, deze kan altijd joinen en weer weggaan. Dit veranderd overigens helemaal niets aan de gameplay, deze word niet moeilijker, maar wel veel makkelijker. Er kleeft echter 1 nadeel aan, je kan niet te ver van elkaar verwijderd zijn.

De graphics zijn niet top-of-the-bill, maar dit kan ook niet, aangezien alles kapot kan. En mijns inziens gaat de gameplay altijd nog voor de graphics. En de gameplay is gewoon goed. Je kan doen en laten wat je wilt.

Het geluid van de schiettuig waarmee je de wereld onveilig kan maken klinkt lekker zwaar en rauw, kortom, daar valt niets op aan te merken. Het geluid van de voice-acting is niet echt van hoog niveau, maar het doet zijn ding. Het geluid van de voertuigen daarintegen is prachtig gedaan. Er gaat niets boven het geluid van een ronkende V8 onder je motorkap.

Tijdens het spelen van deze game kwamen er wel een paar irritaties boven drijven, je kunt bijvoorbeeld door sommige bosjes niet heen lopen, hoe dun ze ook zijn, dat gaat simpelweg niet. Dus zul je daar een andere weg voor moeten vinden. De AI doet de ene keer niets als je voorbij raast en de andere keer schieten ze van 40 meter afstand.