Agatha Christie: And Then There Were None

Uitwerking
And Then There Were None ziet er grafisch goed uit. De omgevingen zijn van tevoren gerendered, zodat alles er netjes en verzorgd uitziet. De personages zijn geheel in 3d uitgewerkt. Zodra je een deur doorgaat verandert de scene en het camerapunt vanwaar je naar het personage kijkt. Dit kan wel eens vervelend werken doordat de personages delen van de achtergrond of objecten afdekken.



<\/center>

De muziek in het spel is goed verzorgd. Rustige klassieke muziek draagt goed bij aan de sfeer in het spel. Helaas zijn er niet veel verschillende nummers en als snel hoor je dezelfde nummers langskomen. De geluidseffecten en de voice-acting zijn niet noemenswaardig maar voldoen.


De game
Het spel heeft alle karakters uit het boek, maar volgt de verhaallijn niet geheel. Zo is er voor andere plotwendingen gekozen, en kan je als speler de uitkomst van het verhaal beïnvloeden. Dit beperkt zich helaas slechts tot de laatste vijf minuten van de game. Alle handelingen die je als Patrick onderneemt dienen er alleen voor om het verhaal verder te laten gaan. Zo zal je niet eerder de moord kunnen oplossen of het eiland ontvluchten dan dat het verhaal toelaat.



<\/center>