Tony Hawk's Underground 2 Remix (import)

De controls van deze port zijn bijna hetzelfde als op de PlayStation 2 alleen omdat er op de PSP minder knoppen aanwezig zijn, hebben de makers een paar aanpassingen moeten maken. Om rond te kijken kon je op de PS2 gebruik maken van een analoge stick, maar op de PSP moet je hiervoor het rondje extra indrukken. De R-knop heeft in de PSP versie meerdere functies gekregen en afhankelijk waar je mee bezig bent doe je een revert doen bij de landing, pak je randen vast of land je op je voeten landen bij een verkeerde sprong. De controls zijn door deze kleine aanpassingen net wat minder goed dan de console-versie, maar nog steeds blijft het spel goed bestuurbaar.
<\/center>
Op grafisch gebied heeft de conversie naar de PSP weinig invloed gehad. De verschillen tussen de console- en PSP-versie is vrijwel miniem te noemen en maar heel af en toe zal het voorkomen dat er persoon of object oppopt op je scherm. Op de PSP kan je net zoals de PS2 je eigen foto op je character krijgen en dit doe je door een foto op de Memory Stick te zetten.
<\/center>
De ondersteunende soundtrack van het spel bestaat weer uit Hip Hop, Punk en Rock/Other en uit de nummers die in de lijst staan kan ook nog weer een custom soundtrack van worden gemaakt. Hierbij snel er snelkeuze-vinkjes geplaatst om snel één van de muziekstijlen te selecteren. Naast de complete groep kunnen ook individuele nummers aan of uit worden gezet.