The Dukes of Hazzard

Wat moet ik doen?
Tijdens de tussenfilmpjes en de gesproken tekst tijdens het spel zul je goed moeten opletten, anders heb je geen idee wat de bedoeling is. Het is me vaak genoeg gebeurd, dat ik de aanwijzingen niet goed verstond en daardoor de missie weer opnieuw moest starten.

<\/center>

Waar is mijn map?
Bij de meeste missies zal je heel Hazzard County moeten doorrijden en het is een klein gemis dat je geen mini map in je scherm hebt staan of een richtingspijltje boven je auto hebt. Nu moet je, als je niet weet welke kant je op moet rijden, op start drukken en dan Map selecteren. Dit haalt weer de snelheid uit het spel en is ook vrij irritant als je bij elke nieuwe opdracht weer op de map moet kijken.

<\/center>

Hoe rijdt het?
Bij het rondrijden voor de eerste opdracht bekroop me het gevoel alsof ik op ijs aan het rondrijden was. De auto glijdt bij het minste geringste helemaal weg en het is dan bijna onmogelijk om snel weer recht te rijden. Dit zou op zich geen probleem zijn, als de camera niet heen en weer zou zwiepen. Ik was dan ook na 10 minuten redelijk misselijk en moest gewoon even een pauze inlassen.