CD en Boek: Robbie Williams

De CD "Greatest Hits" is in de CD-winkel te vinden met 2 hoezen. Beide in zwart/wit uitgevoerd. De één heeft echter een close-up foto, de ander bevat Robbie met ontbloot bovenlijf. Bijna alle hits zijn te vinden op deze Greatest Hits CD. De enige singles die op deze CD ontbreken zijn de debuut-solosingle "Freedom '96", "South of the Border", "Somethin' Stupid" en "Something Beautiful". Al met al kan je dus zeggen dat het een mooi overzicht is van alle singles die Robbie Williams solo uitgebracht heeft. Van de ballad "Angels" tot het bijzondere "Rock DJ", waar iedereen ongetwijfeld de clip nog van herinnert, ze staan er allemaal op!


Tracklist
1. Old before I die
2. Lazy days
3. Angels
4. Let me entertain you
5. Millennium
6. No regrets
7. Strong
8. She's the one
9. Rock Dj
10. Kids (Duet met Kylie Minogue)
11. Supreme
12. Let love be your energy
13. Eternity
14. The road to Mandalay
15. Feel
16. Come undone
17. Sexed up
18. Radio
19. Misunderstood



Ook de nieuwe single "Radio" en de mooie ballad "Misunderstood", die in december uit zal komen, zijn op deze CD te vinden. Dit laatste nummer zal ongetwijfeld een gigantische hit worden, dus logischerwijs mag deze niet ontbreken op deze "Greatest Hits" CD. Opvallend genoeg staat er niet één track op van zijn album "Swing when you're winning" uit 2001. Maar zoals Robbie in het boek "Feel" liet weten had hij ook nooit gedacht dat die CD een succes zou zijn. Waarschijnlijk ziet hij deze CD dan zelf ook niet als een persoonlijk succes.

Robbie Williams laat met deze CD zien een ras-entertainer te zijn, die al dik 8 jaar de hitlijsten niet uit te denken is. Mogen er nog veel "Greatest Hits" volgen...