Game: Freaky Flyers

Wat vond Joeri van de kwaliteit van het spel:

Grafisch gezien is het spel niet echt een topper, maar sommige dingen zijn ontzettend mooi in beeld gebrachtzoals in Monster Isle (6de level) de gigantische monsters die je moet verslaan.

Het geluid is in twee woorden: Ongelooflijk Prachtig! Zelden heb ik muziekjes gehoord die zo goed bij je omgeving passen.


Tsja... speelbaarheid... in het begin is het erg lastig voor beginners om de besturing onder de knie te krijgen.

Levensduur... helemaal niet slecht! Je hebt heel veel tijd nodig om alle karakters, levels en minigames te unlocken.

Tips van Joeri:

Tip 1: Kijk bij de Hi-Scores om te zien welke levels er allemaal zijn.
Tip 2: Kijk in het boekje om allemaal info te zien.
Tip 3: Als je de Adventure mode uitspeelt, krijg je de Jukebox één.

Als je de Adventure mode met weer een andere piloot uitspeelt, krijg je de Jukebox twee. Je kan zelf kiezen van welke jukebox je welk liedje wilt horen.

Conclusie van Joeri:

Freaky Flyers is eens een keer een lekker gek spel met onwijs gave dingen erin! Ook het idee van een vlieg/racespel is een gaaf idee! Je kan er lekker lang mee doorspelen en het blijft leuk. Goed spel! Vette aanrader!

Freaky Flyers
PluspuntenMinpunten
In het begin zijn er al 5 karakters om mee te spelen, 1 level om in te racen en 1 minispel. In totaal zijn er toch ongeveer 20 karakters, 8 levels en 4 minigames om te unlocken. Veel te doen dus! De sfeer van het spel is tot in de puntjes uitgewerkt.De besturing is lastig en je moet flink doorzetten om het onder de knie te krijgen. Dat je de Dog-fight alleen maar met z’n tweeën kan spelen is een gemiste kans.
Grafisch
Geluid
Speelbaarheid
Levensduur
Eindscore7.7