Game Review: Total Club Manager 2003

Graphics

Grafisch gezien zit het spel redelijk goed in elkaar. De menu's zelf zien er mooi vormgegeven uit, maar wat zeker ook mooi is, is de zogenaamde "3D engine" (je kunt overigens ook kiezen voor een "text based engine").

De "3D engine" maakt gebruik van de "FIFA 2002 engine". Het houdt in dat je de wedstrijden kunt bekijken op een manier zoals er ook gevoetbald wordt in FIFA 2002. Dit ziet er dus goed uit, en is veel mooier in vergelijking met andere voetbalmanagerspellen.

Zoals eerder vermeld zit er in de "3D engine" echter wel een bug, en wil het spel nogal eens crashen. Dat is een absoluut minpunt, maar neemt niet weg dat de "3D engine" er mooi uit ziet.

Geluid

Het geluid in het spel is goed, niet super, maar gewoon goed. Het geluid is vergelijkbaar met het geluid van de bekende FIFA-spellen van EA Sports.

Wat overigens een leuke feature in het spel is: je kunt je eigen MP3's afspelen via een ingebouwde MP3-player. Het mooie hieraan vind ik dat je lekker op de muziek die jij leuk vind je managerzaken kunt regelen.