Geurtjes en kleurtjes voor de Feestdagen

Tijdens de feestdagen wil je er uiteraard oogverblindend uitzien! Goed nieuws, dat kan. Ik heb de mooiste make-up voor je geselecteerd én getest.

Boots heeft 2 make-up lijnen. De luxere lijn, No7 pakt voor de feestdagen goed uit. De Luminiscence producten zijn super glanzend en glitterend. Om te beginnen is er de Shimmer Soufflé, een luchtige mousse die je huid mooi laat glanzen. Ook de Luscious Lip Colour (tint: Embellisched Rose) en de Ultimate Nail Colour (tint: Jewel) laten je glitteren. Lijken deze bij aanbrengen nog een beetje rozig, in de spotlights zijn ze perzikkleurig met een gouden gloed...en glittertjes natuurlijk. Na een zware test (etentje+borrel) kan ik zeggen dat de lippenstift echt erg goed is, het bleef heel de avond keurig zitten en gaf nauwelijks af.
Wat ik echt een geweldige uitvinding vind, is de Luminescence Glimmer Brush. Dit is een poederkwast met aan de onderkant een reservoir waar het poeder inzit. Geen gedoe dus met losse kwast en poederdoos! Het poeder bevat subtiele roze en gouden glittertjes, heel geschikt voor de feestdagen dus. Nog een tip van Boots: haal de kwast ook eens door je haar, dan glittert dit mooi mee!

Boots heeft ook nog de 17-lijn. Dit zijn wat speelsere, hippe producten. Speciaal voor de feestdagen is er de Boots 17 Fairy Glow-lijn. Waarschuwing vooraf: Deze producten komen in een beperkte oplage, dus wees er snel bij!
De Fragrant Fairy Dust is een zilver-roze poeder met glittertjes én een lekker geurtje. Glittertjes zijn ook te vinden in de Lip GLoss. Zachtroze met subtiele glittertjes, en door het spons-applicatortje makkelijk aan te brengen. Erg apart is de Silver Tips Cake Mascara. Mascara, niet in een vertrouwd flesje, maar in een doosje. Een zilvere, harde, emulsie, die je met een kwastje nat moet maken en opbrengt op de punten van je wimpers, nadat je eerst een gewone mascara hebt aangebracht. Klinkt ingewikkeld, en mijn persoonlijke test toonde inderdaad aan dat het dat ook was..maar het resultaat is heel leuk.
Kwestie van even oefenen.



De producten van Boots zijn exclusief verkrijgbaar bij Etos. En als je daar dan toch bent, kun je gelijk de leuke geschenkverpakkingen bekijken! De hierboven genoemde No7 en 17 hebben verschillende leuke cadeauverpakkingen, voor zowel klein als groot budget. Ook andere Bootsproducten, zoals Toni & Guy en Botanics, zijn speciaal voor de feestdagen in een feestelijk jasje gestoken. Leuke cadeautjes om te geven, of om te krijgen natuurlijk.

Lancaster komt voor de feestdagen met een hele nieuwe make-uplijn: Luminizer Celebration. De verpakking vind ik al helemaal geweldig, reflecterend donker-paars met roze en zilveren letters. Benieuwd naar de inhoud....
Die valt op zijn zachtst gezegd niet tegen. Om te beginnen is er het zogenaamde Neon Palette. Een leuk doosje met 4 producten naast elkaar. Een lipgloss, gezichtspoeder, oogschaduw/blush en oogschaduw. Alles wat je nodig hebt om de feestdagen door te komen in handtasformaat! Het Neon Palette is verkrijgbaar in de tinten Hypnotic Pink en Mystic Blue. Deze kleurentinten komen ook terug in de nagellak, Neon Nails. Mooie donkere kleuren met een subtiele schittering, die erg lang, mooi blijft zitten. Kan ik normaal elke dag mijn nagellak bijwerken, deze bleef zeker 3 dagen keurig.
Tenslotte is er nog de Neon Aura, in de kleur Mystic Blue. Een soort van creme, die je aan kan brengen op je gezicht of decolleté en die je werkelijk laat stralen. Hele kleine glittertjes weerkaatsen het licht en geven je een echte glamour-uitstraling. Wat mij betreft een echte must-have.



La Prairie brengt deze winter een uniek product: Skin Caviar Concealer*Foundation SPF15. Twee producten in één, een foundation en een poeder, waarvan de foundation je huid ook nog eens hydrateert en verstevigt. Heerlijk luxe en met uitstek geschikt om je huid tijdens, en na, de feestdagen eens lekker te verwennen.



Ook Gatineau helpt je (of je moeder) in de strijd tegen een ouder wordende huid. Defi Lift 3D werkt als een driedimensionale cosmetische "lifting" en zorgt voor een stevigere, gladde huid. Lekker voor jezelf of, als je zelf nog geen rimpeltje kan ontdekken, als cadeau voor je moeder.



Vichy tenslotte. Dit merk, wat alleen bij de apotheek verkrijgbaar is, zorgt al jarenlang voor oplossingen voor de meest uiteenlopende huidtypen. Speciaal voor deze winter is er de Lipidiose Handcreme en de Lipidiose Lippenstick. Heerlijk als bescherming bij dit koude winterweer, maar ook om bijvoorbeeld kloofjes snel te genezen.