FOK! Wat een weer: bewolkt maar droog

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het op de meeste plaatsen zwaar bewolkt, met op een enkele plek wat lichte motregen. In het oosten en zuidoosten kan er eerst ook mist voorkomen waar het verkeer hinder van kan ondervinden. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuid- tot zuidwesten. In de provincie Limburg geldt code geel wegens dichte mist, deze is geldig tot 9:00.

Vanmiddag is het vrijwel overal droog. Het is op de meeste plaatsen zwaar bewolkt, met de grootste kans op wat zon in Limburg. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuid- tot zuidwesten.

Vanavond is het droog. Het is zwaar bewolkt, maar vooral in het zuidoostelijke helft kunnen enkele opklaringen voorkomen. Er staat een matige wind uit het zuid- tot zuidwesten. Aan zee en op het IJsselmeer neemt de wind toe naar vrij krachtig. Aan het einde van de avond neemt de wind aan zee toe naar krachtig, windkracht 6.

Komende nacht valt er in het westen en noorden af en toe regen of motregen. De minimumtemperaturen liggen tussen 3°C in het zuidoosten en 6°C aan zee. Er waait een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige tot krachtige wind uit het zuiden, windkracht 5-6.

Tot morgen!

                   

"Ergens in Frankrijk" schijnt de zon ook (Foto: Professionele-idioot)
"Ergens in Frankrijk" schijnt de zon ook (Foto: Professionele-idioot)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.