FOK! Wat een weer: bewolkt met hier en daar een drupje

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het bewolkt, maar op de meeste plaatsen droog. De wind komt uit west tot zuidwest en is matig, aan zee (vrij) krachtig, windkracht 6.

Vanmiddag regent het in het hele land af en toe. In de kustprovincies is mogelijk de zon soms te zien, maar verder blijft de bewolking overheersen. De maximumtemperatuur bedraagt ongeveer 11°C. De wind uit west tot zuidwest is matig, aan zee en op het IJsselmeer overwegend vrij krachtig.

Vanavond is er af en toe regen, maar in het noorden blijft het grotendeels droog. De wind komt uit west tot zuidwest en is matig, aan zee (vrij) krachtig, windkracht 6.

Komende nacht zijn er vooral landinwaarts perioden met regen. In het uiterste noorden blijft het droog en ook in het zuidwesten blijft het zo goed als droog. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C, in het uiterste noordoosten rond 5°C. De wind is westelijk en matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Tot morgen!

                   

zon maar ook bewolking zal het weerbeeld van vandaag zijn (Foto: Anouk)
Bewolking heeft de overhand (Foto: Anouk)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.