FOK! Wat een weer: nog meer nattigheid

winterbanner

Goede morgen en uiteraard nog de beste wensen voor 2024!

Op verzoek zal het jaaroverzicht van Frutsel op WKN, iets ingekort worden en in een special worden gepost in de eerste week van januari 2024. Het hele overzicht is op het forum terug te lezen in WKN: WKN Jaaroverzicht 2023

Het weer voor vandaag:

Vanochtend is er veel bewolking en komen er steeds meer buien voor. Vooral in de zuidelijke helft is plaatselijk een klap onweer mogelijk. De wind uit zuidwest is matig tot vrij krachtig, in het noorden eerst (vrij) krachtig, windkracht 5-6. Aan de kust en boven het IJsselmeer is de wind krachtig tot hard, windkracht 6-7.

Vanmiddag is het zwaar bewolkt met vrij veel buien. Vooral in het zuiden is onweer mogelijk. De temperatuur ligt rond 10°C. De wind uit het zuidwesten is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Vanavond komen er nog steeds enkele buien voor. De wind uit het westen is matig, aan de westkust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Komende nacht komen er vooral in de zuidelijke helft enkele buien voor. In het noorden is het droger met ook enkele opklaringen. De minimumtemperatuur ligt tussen plaatselijk 2°C in het noorden en 8°C in het zuidwesten. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het westen. In het noorden komt de wind uit het noordwesten.

                   

 Gister regende het in, eh, waar niet in Nederland? (Foto: Ouwesok)
Gister regende het in, eh, waar niet in Nederland? (Foto: Ouwesok) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.