FOK! Wat een weer: eerst wat zon, later weer regen

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend regent het vooral in het noorden en oosten eerst nog. In de loop van de ochtend wordt het met uitzondering van het noordoosten droog. Mogelijk zien we de zon nog even. De wind komt het westen en is vrij krachtig, in de kustgebieden krachtig tot hard, aan de noordwestkust eerst nog stormachtig, windkracht 8. In de noordwestelijke kustprovincies zijn er windstoten rond 80 km/uur.

Vanmiddag is het meestal bewolkt, later in de middag gaat het van het zuidwesten uit af en toe regenen. De maximumtemperatuur wordt 11°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig. Aan de noordwestkust is de wind eerst nog krachtig.

Vanavond zijn er perioden met regen. Later in de avond wordt het weer droog. De wind komt uit het zuidwesten is matig, aan de kust krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7.

Komende nacht komen er enkele buien voor, in het noorden mogelijk met onweer. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan zee (vrij) krachtig. In de loop van de nacht neemt de wind toe naar matig tot vrij krachtig boven land en aan de westkust naar krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7.

Tot morgen!

                   

Het mooie begin van een dag in Noordbroek (Foto: bondage)
Het mooie begin van een dag in Noordbroek (Foto: bondage)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.