FOK! Wat een weer: the day after Ciarán

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het in een groot deel van het land bewolkt met van tijd tot tijd buien, de meeste in de noordwestelijke helft. In het noordwesten kan plaatselijk wateroverlast ontstaan. In het zuidoosten is het droger en is de zon mogelijk nog even te zien. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7. Aan zee en op het IJsselmeer komen er nog windstoten voor tot ca. 75 km/uur.

Vanmiddag is het overwegend bewolkt en valt er af en toe regen. In het noordwesten regent het harder en daar kan plaatselijk wateroverlast voorkomen. De maximumtemperatuur ligt rond 11°C. De zuid- tot zuidwestenwind is landinwaarts matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7. Aan zee en op het IJsselmeer komen er nog windstoten voor tot ca. 70 km/uur.

Vanavond blijven er over het noorden en westen buien trekken, in het zuidoosten is het vrijwel droog. Langs de westkust blijft de kans op buien vanaf de Noordzee bestaan. De zuid- tot zuidwestenwind neemt langzaam in kracht af.

Komende nacht vallen er vooral in de kustprovincies enkele buien. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. De zuid- tot zuidwestenwind is overwegend matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Tot morgen! 

                   

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.