FOK! Wat een weer: regen in het zuiden, iets minder warm

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend regent het vooral in de zuidelijke helft. Het is overwegend bewolkt, in het noorden breekt de zon in de loop van de ochtend door. Op de meeste plaatsen staat weinig wind.

Vanmiddag is het in de zuidelijke helft bewolkt met plaatselijk af en toe regen. In het noorden blijft het droog en schijnt de zon af en toe. De middagtemperaturen lopen uiteen van 15°C in het noorden en midden tot lokaal 18°C in het zuidwesten. Er is weinig wind.

Vanavond kan er plaatselijk regen vallen. De wind is zwak tot matig uit het zuidwesten, aan de zuidwestkust is de wind vrij krachtig.

Komende nacht regent het af en toe. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 12°C in het noorden tot 16°C in het zuiden. De wind uit zuid tot zuidwest is zwak tot matig, aan zee en op het IJsselmeer neemt de wind toe naar vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 à 6.

Tot morgen! 

                   

 Prahtige gebouwen en lucht in Potsdam (D) (Foto: Pukeko)
Prachtige gebouwen en lucht in Potsdam (D) (Foto: Pukeko) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.