FOK! Wat een weer: af en toe regen

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het in het noorden bewolkt met af en toe regen. In de rest van het land blijft het op de meeste plaatsen droog met af en toe zon. De wind komt uit zuidwest tot west en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer eerst nog vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6.

Vanmiddag is het in het noorden bewolkt met af en toe regen. In de rest van het land blijft het op de meeste plaatsen droog met af en toe zon. De middagtemperatuur ligt rond 17°C. De wind komt uit zuidwest tot west en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer eerst nog vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6.

Vanavond zijn er wolkenvelden en kan er in het noordoosten eerst nog wat regen vallen. De wind komt uit zuidwest en is boven land zwak tot matig, aan zee en op het IJsselmeer matig tot vrij krachtig.

Komende nacht is het vrijwel overal droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 16°C in het noordwesten tot ongeveer 10°C in het zuidoosten. De wind is zwak tot matig uit het zuidwesten. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Tot morgen! 

                   

Zonsondergang vanaf de Purmerdijk (Foto: Pukeko)
Zonsondergang vanaf de Purmerdijk (Foto: Pukeko) 

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.