FOK! Wat een weer: af en toe regen

herfstbanner

Goedemorgen!

Vanochtend is het bewolkt en valt er in het noorden af en toe regen. In het zuidoosten is het droog en is er eerst ook nog wat zon. Later in de ochtend valt er in de westelijke kustgebieden wat regen. De wind komt meestal uit het zuiden en is zwak tot matig.

Vanmiddag begint bewolkt en trekken er enkele buien over het land. In de loop van de middag klaart het van het westen uit op en wordt het droog. De middagtemperatuur ligt tussen 18°C in het noordwestelijk kustgebied tot 23°C plaatselijk in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidwesten en is matig. De wind gaat geleidelijk uit het noordwesten waaien. Het eerst in het westen, het laatst in het oosten.

Vanavond zijn er brede opklaringen. In het uiterste zuidoosten komt eerst nog bewolking voor en kan er een bui vallen. De wind uit het noordwesten is matig.

Komende nacht is het droog. In Limburg kan plaatselijk mist ontstaan. De temperatuur daalt naar ca. 10°C. Aan zee staat een matige wind uit het westen, boven land is er weinig wind.

Tot morgen!

 

Nog weer een mooi plaatje van het Bargerveen (Foto: Oppiedoppie)
Nog weer een mooi plaatje van het Bargerveen (Foto: Oppiedoppie) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.