FOK! Wat een weer: eerst droog, later buien

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goedemorgen!

Vanochtend lost eventuele mist op. Vooral in het noordoosten laat de zon zich regelmatig zien. In de loop van de ochtend neemt van het zuidwesten uit de bewolking toe en later maakt het zuidwesten kans op een enkele bui. De zuidelijke wind is landinwaarts zwak tot matig en wordt langs de westkust af en toe vrij krachtig.

Vanmiddag raakt het van het zuidwesten uit overal bewolkt en vooral in het noorden en oosten ontstaan buien. Het wordt maximaal 18°C in het zuidwesten en 22°C in het noordoosten. De zuid- tot zuidwestenwind is matig, langs de zuidwestkust vrij krachtig.

Vanavond zijn er in het noordoosten eerst buien, later in de avond krijgt vooral het zuidwesten met buien te maken. De wind draait naar zuidoost en is matig.

Komende nacht valt plaatselijk nog regen, maar op veel plaatsen blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 14°C. De zuidoostelijke wind is eerst matig en neemt in de loop van de nacht af. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

Bewolking nabij Duiven (Foto: _UserName_)
Bewolking nabij Duiven (Foto: _UserName_)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.