FOK! Wat een weer: een enkel buitje

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goedemorgen!

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt en komt er eerst in het westen een plaatselijke bui voor. In de loop van de ochtend zien we geleidelijk wat meer buien, vooral in de noordelijke helft van het land. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de westkust vrij krachtig tot krachtig.

Vanmiddag trekken de buien boven het oosten weg en is de zon steeds vaker te zien. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 19°C in het noorden tot 22°C in het zuidwesten. De wind draait naar het westen en is matig tot vrij krachtig, langs de kust krachtig, windkracht 6.

Vanavond neemt van het westen uit de bewolking toe en gaat het op steeds meer plaatsen regenen. De wind draait naar het zuidwesten en neemt af naar zwak tot matig, langs de westkust blijft deze vrij krachtig tot krachtig.

Komende nacht trekt de regen naar het noordoosten over het land, daar regent het van tijd tot tijd stevig door. Het koelt af naar ongeveer 16°C. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en boven het IJsselmeer krachtig, kracht 6. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

Het werd even donker maar het bleef droog (Foto: Anouk)
Het werd even donker maar het bleef droog (Foto: Anouk)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.