FOK! Wat een weer: een beetje bewolking

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goede morgen!

Het is afgelopen nacht lekker afgekoeld tot 10-15 graden, maar er staat ons weer een zomers warme dag te wachten op veel plekken. Misschien wel een wat onaangename zomerse dag want er is wat bewolking wat betekent dat er vocht in de lucht zit. In het noorden komt het niet overal tot een zomerse dag, daar wordt het 24 graden met volop zon. In het zuiden en oosten kan het 28 graden worden. Vanmiddag breidt de bewolking in het oosten uit naar andere delen van het land.

Vanavond lost de bewolking op en neemt de wind iets af. Ook aankomende nacht koelt het weer flink af, morgen weer wat bewolking in het land en een graadje warmer. De neerslag die in de kaarten stond is gecentraliseerd naar één dag, de komende twee weken blijven we zomerse temperaturen houden. Zoals het er nu uit ziet zal de hittegolf 21 dagen duren, maar een verlenging zal er zeker wel in zitten.

Tot morgen!

Zonnige dag op de Kalmthoutse heide (Foto: qltel)
Zonnige dag op de Kalmthoutse heide ((Archief)Foto: qltel) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.