EA teaset EA Sports PGA Tour

EA Sports heeft een teaservideo uitgebracht voor EA Sports PGA Tour, waarin gamers alle vier grote kampioenschappen kunnen spelen: The Masters, het PGA Championship, het U.S. Open en The Open Championship. Het spel komt uit in het voorjaar van 2023 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

EA Sports PGA Tour is gebouwd met EA's Frostbite-engine. Enkele van de grootste banen ter wereld zijn nagebouwd, waaronder Augusta National, de locatie van een van de meest prestigieuze golftoernooien, The Masters. Het spel bevat ook alle banen van de FedExCup Playoffs, plus THE PLAYERS Championship en nog veel meer topevenementen. Je gaat in het spel gesigneerde profspelers tegenkomen, waaronder voormalig Masters-kampioen Jordan Spieth en de huidige nummer 1 van de wereld Scottie Scheffler, plus heel veel gelicentieerde uitrusting en sponsors.

EA Sports PGA Tour bevat:

  • LPGA-evenementen - Beleef uitdagingen en evenementen uit de echte wereld, waaronder het Amundi Evian Championship, een belangrijk toernooi dat voor het eerst ooit in een game is opgenomen. Speel als een aantal van de beste vrouwelijke spelers zoals Lexi Thompson en Jin-Young Ko, of maak je eigen vrouwelijke golfer in het vernieuwde Create-A-Player.
  • ShotLink- en TrackMan-gegevens - Golfers uit de PGA TOUR worden op authentieke wijze tot leven gebracht dankzij ShotLink, mogelijk gemaakt door CDW, het door de PGA TOUR zelf ontwikkelde real-time scoresysteem, en gegevens van TrackMan, een specialist in het meten van 3D-balvluchten en swinganalyse.
  • Next-gen graphics dankzij de Frostbite Engine.