BN'ers gaan schapen drijven op TV

Een werkelijk fenomenaal nieuw format op de vaderlandse TV: vanaf eind augustus kunnen we op een ieder's favoriete zender, SBS6, genieten van bekende Nederlanders die schapen gaan hoeden.

Ja, inderdaad, in Het hek van de dam gaan we kijken naar bekende Nederlanders. Die gaan dan schapen van de ene naar de andere plek drijven, onder leiding van een herder. Vermoedelijk zal er nooit meer een interessanter format bedacht gaan worden, er gaan al stemmen op om dit het hoogtepunt van de Nederlandse TV-geschiedenis te noemen.

Vanaf 21 augustus, SBS6. Voor de duidelijkheid: bekende Nederlanders gaan schapen hoeden, dat is het hele programma. Fenomenaal. Gevallen advocaat Bram Moszkowicz en voormalige vrouw-van Rachel Hazes vormen een deelnemend duo. Zij gaan dus samen schapen van de ene naar de andere plek drijven. Dat wordt opgenomen en dat komt dan op TV, een prachtidee.

We kunnen dan onder meer kijken naar Rachel die praat over, zoals ze het zelf noemt, het leven van een herder - ze is twee dagen onderweg en weet dus precies wat het allemaal inhoudt. Niet te missen: schapen drijven dus, met bekende Nederlanders. Op TV.