Mönchengladbach blijft in spoor Dortmund na ruime winst

In de Bundesliga doet Borussia Mönchengladbach nog altijd volop mee in de strijd om de landstitel. In het Borussia-Park werd laagvlieger Hannover 96 met 4-1 aan de kant geschoven, waardoor BMG op vier punten blijft staan van koploper Borussia Dortmund.

Het begon niet zo lekker voor de thuisploeg: de verdediging zat nog met het hoofd in de kleedkamer toen Bobby Wood weg werd gestuurd, waarna hij 62 seconden na de aftrap de 0-1 al binnen kon werken. Amper zeven minuten later stond het dankzij een prima krul van Thorgen Hazard echter al gelijk en Michael Lang tekende nog voor rust voor de 2-1. Lars Stindl volleerde de 3-1 binnen, Denis Zakaria tekende voor 4-1.

Werder Bremen ging op bezoek bij SC Freiburg en pakte er één punt: 1-1. Davy Klaassen speelde de hele wedstrijd mee bij de nummer zeven van de competitie.