WikiLeaks-boek vandaag gratis

Vandaag heeft VersoBooks een actie ter ere van internetpionier en activist Aaron Swartz. Zes ebooks zijn nu vandaag gratis te downloaden (helaas na registratie). Een van de boeken is het boek The Empire Files: The World According to US Empire van WikiLeaks. De actie is hier te vinden.

De zes boeken die gratis te downloaden zijn The Boy Who Could Change the World: The Writings of Aaron Swartz, Inventing the Future: Postcapitalism and a World Without Work, Revolution in the Age of Social Media: The Egyptian Popular Insurrection and the Internet, Hacker, Hoaxer, Whistleblower, Spy: The Many Faces of Anonymous, In the Flow en The WikiLeaks Files: The World According to US Empire.


Het laatstgenoemde boek van WikiLeaks gaat over de gelekte documenten door Wikileaks en welke implicaties ze hebben. De ware intenties van de Verenigde Staten worden uit de doeken gedaan. Wellicht dus een aanrader voor de nieuwsgierige FOK!ker en ieder die is geïnteresseerd in het (buitenland)beleid van de VS.

Helaas is de actie enkel vandaag geldig. Morgen moeten mensen helaas voor de boeken betalen, tenzij ze een manier weten te vinden om de boeken uit andere bronnen te verkrijgen.

Update 21:34

Helaas zijn de servers vanwege de grote belangstelling overbelast en lukt het downloaden daarom niet bij iedereen. De boeken blijven gelukkig gewoon later in de inventaris van het account waardoor het later opnieuw geprobeerd kan worden.