Vrouw sterft na seksmarathon

Roseline uit Obollo-Afor heeft op bizarre wijze het loodje gelegd. De Nigeriaanse hoer heeft zich dit weekend letterlijk doodgeneukt.

De plaatselijke politie heeft inmiddels ene Ikechukwu Oga in de boeien geslagen. De beste man wordt ervan verdacht dat hij het laatste zetje heeft gegeven.

Oga meldde zich namelijk eerder die zaterdag dat hij er graag bij Roseline op wilde. Dat mocht, maar dan moest hij wel in de rij gaan staan. Ze had namelijk nog meer klanten.

Even later klopte de Nigeriaan opnieuw aan. De hoer was echter weer bezig met een andere klant, dus Oga moest nog even geduld hebben. Pas later die avond zou hij haar aan zijn zwarte zwaard mogen rijgen.

Toen Oga eindelijk aan de beurt was, kwam er van seks weinig terecht. Roseline was namelijk doodop van al dat gerampetamp. Zonder te zijn klaargekomen viel de beste man in slaap.

Uiteindelijk werd de man ruw gewekt door vrienden van de hoer. Roseline bleek inmiddels te zijn overleden. Omdat Oga de laatste man is die haar in leven heeft gezien, is hij door de politie gearresteerd.